Toont alle 4 resultaten

Bandenzaag / Doorslijper

 

Husqvarna bandenzaag: met precisie en efficiëntie zagen

Een Husqvarna bandenzaag is geen onbekend begrip in de wereld van het zagen. Het Zweedse merk weet zich met de doorslijpers in het hoogste klassement te zetten door keer op keer zichzelf te verbeteren. Zo worden de zagen ontwikkeld, getest en geproduceerd in Zweden onder de zwaarste omstandigheden. De bandenzagen kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt voor harde materialen, zoals steen, asfalt en beton. De echte topper is de Husqvarna K770 en is de derde generatie bandenzaag. Hij brengt veel voordelen met zich mee ten opzichte van zijn voorgangers. Zo doen de doorslijpers van Husqvarna mee aan de strengste eisen op het gebied van uitstoot en duurzaamheid.

Stihl bandenzaag: voor alle materialen geschikt

Als we het hebben over bandenzagen, dan mag Stihl absoluut niet ontbreken. Dit van oudsher Duitse merk is al jarenlang een betrouwbare keuze. Een Stihl bandenzaag zaagt met precisie in alle harde materialen, zoals asfalt, beton en staal. In het assortiment is een ruime keus aan modellen die geschikt zijn voor de verschillende materialen. Naast het hoge vermogen wat de bandenzaag heeft, kent hij een hoog werkcomfort.

Husqvarna bandenzaag op accu: net zo goed, maar dan elektrisch

Husqvarna heeft naast benzine varianten ook accu bandenzagen ontwikkeld. Hierbij doet de Husqvarna bandenzaag op accu qua prestatie niets onder voor een motordoorslijper. Er kan gekozen worden tussen een accupakket van 4 Ah of maar liefst 8 Ah. De accu’s leveren allebei een spanning van 94 Volt. De accupakketten kunnen gemakkelijk verwisseld worden of gebruikt worden bij andere accu machines van Husqvarna.