Wacker Neuson (21)

Ammann (6)

Samac (14)

Grondverdichting met een Wacker trilplaat, een Samac trilplaat of een Ammann trilplaat

 

Een Wacker trilplaat: hoge prestaties en eenvoudig te bedienen

Wacker Neuson wordt vaak in een adem genoemd met een trilplaat. Bij de aankoop van een Wacker trilplaat kiest u ook voor jarenlange ervaring in bodemverdichting. Of het nou gaat om een trillen van gemengde ondergrond, asfalt of het aftrillen van bestrating: een Wacker Neuson trilplaat maakt daar geen onderscheid in. Voorwaartse trilplaten worden over het algemeen vaak gebruikt voor kleinere oppervlakken en in de tuinbouw. De omkeerbare trilplaten worden gebruikt bij grote bouwprojecten. Wacker heeft een breed assortiment dat loopt van een totaal gewicht van 90 kilogram tot en met meer dan een ton. Er is keuze in 20 verschillende modellen trilplaten, waarvan er altijd 1 bij uw werk past.

Een Samac trilplaat: simpel en doelgericht

Samac uit het nabij gelegen Zwolle maakt naam in de bodemverdichtingswereld. Wat klein is begonnen met de reparaties van trilplaten en trilstamper, is uitgegroeid tot een waardige machinefabriek. Een Samac trilplaat maakt zich uniek door zijn eenvoud. De aanzuiging van de luchtfilters bevindt zich aan de achterzijde van de trilplaat, omdat de motor andersom is gemonteerd. Hierdoor wordt uitsluitend schone lucht aangezogen. Door bewezen techniek te gebruiken en een goede prijs te hanteren is een Samac trilplaat zeker een aanrader.

Een Ammann trilplaat: klaar voor elke situatie

Ammann trilplaten zijn voorbereid op elke situatie. Het gewicht van de trilplaten loopt van 54 kilogram tot een zware 825 kilogram. Tussen deze gewichten heeft Ammann veel types zitten. Zo maken zij gebruik van drie type trilplaten. De APF-serie voor een voorwaarste trilplaat, de APR-serie voor een omkeerbare trilplaat en de APH-serie voor een omkeerbare hydrostatische trilplaat. Door de gemakkelijke bediening en een uitgebreid aanbod aan types is een Ammann trilplaat een goede keuze.