Toont alle 2 resultaten

Elektrische Knikmops: De duurzame oplossing voor efficiënt werken

Ben je op zoek naar een krachtige en duurzame minishovel? Maak kennis met de elektrische Knikmops! Deze revolutionaire compacte machine combineert de flexibiliteit van een kniklader met de voordelen van elektrische aandrijving. Ontworpen om efficiëntie en milieuvriendelijkheid te bevorderen, is deze mini shovel de perfecte keuze voor de stratenmaker of hovenier!

Voordelen van de elektrische Knikmops

De elektrische Knikmops biedt tal van voordelen die het een aantrekkelijke keuze maken voor diverse toepassingen. Met deze elektrische mini shovel haal je een duurzame en efficiënte machine in huis die perfect is voor diverse straat- en tuinprojecten. Deze compacte machine is ontworpen om de voordelen van een kniklader te combineren met de kracht van elektrische aandrijving, waardoor je kunt profiteren van optimale prestaties zonder schadelijke uitstoot.

De voordelen:

  1. Milieuvriendelijk: De elektrische aandrijving van de Knikmops zorgt voor een lagere uitstoot van schadelijke stoffen, waardoor je jouw ecologische voetafdruk vermindert. Bovendien is de machine fluisterstil, waardoor geluidsoverlast tot een minimum wordt beperkt.
  2. Krachtige prestaties: Ondanks zijn compacte formaat is de elektrische Knikmops verrassend krachtig. Met een sterke elektrische motor en een geavanceerd hydraulisch systeem kan hij moeiteloos verschillende taken aan, zoals graven, verplaatsen van materialen en het laden van vrachtwagens.
  3. Veelzijdigheid: De Knikmops wordt geleverd met een breed scala aan aanbouwdelen, waardoor hij zich gemakkelijk aanpast aan verschillende werkzaamheden. Of je nu materiaal wilt vervoeren met een dichte bak, pallets wil vervoeren, terreinen wilt egaliseren met een egalisatieframe, de elektrische Knikmops kan het allemaal aan.
  4. Efficiëntie: Dankzij zijn wendbaarheid en compacte ontwerp kan de Knikmops gemakkelijk manoeuvreren in kleine ruimtes, waardoor je tijd en energie bespaart. Bovendien is het hydraulische systeem volledig geoptimaliseerd om zo min mogelijk elektrische energie te gebruiken. Dat betekent langer werken op een minder grote accu!
  5. Gebruiksvriendelijkheid: De elektrische Knikmops is ontworpen met de gebruiker in gedachten. Met intuïtieve bedieningselementen, comfortabele zitting en een ergonomisch ontwerp is de machine eenvoudig te besturen en biedt hij optimaal comfort tijdens het werk.

Welke type elektrische Knikmopsen zijn er?

De elektrische Knikmopsen is te verkrijgen in twee modellen, namelijk de Knikmops 140E en de Knikmops 180E. Hieronder staan de verschillen tussen de twee machines:

Knikmops 140E

De Knikmops 140E is een compacte kniklader van 135 cm breed, die van zichzelf 1550 kg weegt. Hij heeft hierdoor een hefkracht van 1150 kg, waarmee hij de sterkste elektrisch mini shovel op de markt is. De Knikmops 140E kan voorzien worden van een 20 kW of een 30 kW accu pakket.

Knikmops 180E

De Knikmops 180E is een robuuste shovel van 150 cm breed, die van zichzelf 2450 kg weegt. Hij heeft een hefkracht van 1800 kg, hierdoor kan een pakket stenen worden verreden. De Knikmops 180E kan voorzien worden van een 20 kW of een 30 kW accu pakket.

Kortom, de elektrische Knikmops is een milieuvriendelijke en veelzijdige machine die efficiënt werken bevordert. Met zijn krachtige prestaties, gebruiksvriendelijkheid en duurzame eigenschappen is deze mini shovel een waardevolle investering voor elk project.