Wacker Neuson (13)

Ammann (5)

Samac (2)

Wacker stamper, Samac stamper of een Ammann stamper?

Wacker stamper, best verkochte trilstamper ter wereld

Wacker Neuson bevindt zich aan de top als het gaat om trilstampers. De Wacker stamper is een daarom een bekende term in de grond-, weg en waterbouw. De stamper is niet voor niets een van de meest gebruikte trilstampers van de wereld. Dit bereikt Wacker Neuson door altijd te streven naar kwaliteit. Door het brede assortiment vind u altijd een trilstamper dat bij u past. De trilstampers blinken uit in het verdichten van kleine oppervlaktes en kleine ruimte op bouwplaatsen.  De stampers zijn te verkrijgen in een 2-takt of een 4-takt uitvoering, een diesel en sinds kort zelfs elektrisch.

Samac stamper, kwaliteit voor een goede prijs

Samac is gelegen in Zwolle waar zij in hun kleine fabriek zeer goede verdichtingsmachines bouwen. De Samac stamper excelleert in zijn robuuste bouw zonder al teveel poes pas. Hierdoor wordt de prijs van deze trilstamper aantrekkelijk, maar verliest het zeker niet de kwaliteit waar Samac voor staat. De stampers worden namelijk zelf in Zwolle ontworpen en gemaakt om dit te waarborgen. Bent u opzoek naar een stamper met de juiste prijs-kwaliteit verhouding, dan is een Samac stamper zeker een keuze voor u!

Ammann stamper, kracht waar jij dat wil

Een Ammann stamper staat voor het leveren van geavanceerde trilstampers om productief en veilig te werken. De stamper kan breed ingezet worden bij verschillende werken en gebruikers. De trilstamper is namelijk makkelijk in gebruik waardoor gebruikers van elk niveau hiermee kunnen werken. Door de trilling arme handgreep is de trilstamper nog comfortabeler in gebruikt en draagt dit bij aan een productievere machine.